Recente artikelen

Marchigiano rundvleespakket.

Als Italianen Marchigianavlees een delicatesse vinden. Als dat vleesrund diervriendelijk en in harmonie met natuur en jaargetijden wordt gehouden. Als een lokale kleinschalige veehouder deze dieren in zijn veestapel heeft rondlopen. Als voor een directe productieketen producent-consument is gekozen. Als het vlees klein geportioneerd in een pakket besteld kan worden.

Buitengewoon pakket

Aan het eind van een regenachtige zomermiddag staan we op het erf van Boerderij Sinneveld. Na een geanimeerde kennismaking met boer Wouter Hartendorf nemen we ons rundvleespakket in ontvangst. Het is een prachtig assortiment waarin we o.a ossenhaas, biefstuk, entrecote, tartaar, riblappen, magere runderlappen, hamburger, worst, rosbief en gehakt aantreffen. Ook een schenkeltje ontbreekt niet. En als extra een rollade en rookworst.

Thuis

In een mild miezerregentje fietsen we tevreden huiswaarts. Betalen kon gewoon straks thuis; dat doen we dan ook meteen via online banking.

Wat ziet zo'n diepvrieslade vol kwaliteitsvlees van verantwoorde herkomst er prachtig uit. Daar gaan we echt van genieten.